Projekt financiran iz EU fondova

Nova optika d.o.o. provodi projekt pod nazivom “Unaprjeđenje poslovnih procesa kroz nabavu centralnog upravljačkog softvera za optike” koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga: “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)”.

 

Projektom je provedena nabava centralnog upravljačkog softvera za upravljanje poslovnica (optikama) što znatno olakšava praćenje poslovnica I omogućuje pravovremeni pristup podacima s terena. Osim navedenog, uvela se web trgovina s modulom za virtualno isprobavanje naočala što je omogućilo tvrtki novu dimenziju u vidu novog prodajnog kanala I otvaranja puta prema novoj skupini kupaca nove generacije koja je predstavnik sve zastupljenijeg načina kupovine.

 

Nabave koje su provedene rezultirati će povećanjem konkurentnosti i stvaranjem bolje tržišne pozicije ali i uspješan primjer sustava prodaje očnih pomagala i sami temelje za prijenos navedene vrste tehnologije na druge očne optike diljem RH.

 

Ukupna vrijednost projekta je 539.600,00 HRK, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 431.680,00 HRK. Razdoblje provedbe projekta je od 1. siječnja 2017. do 1. rujna 2017. godine.

 

Kontakt osoba za detaljnije informacije o projektu je Tomislav Šarić.